Meny
Laddar...

Media & Press

Casino Cosmopol Stockholm

"På den årliga personalfesten ville vi överraska med något som ”väckte” folk i bänkraderna under konferensdelen och som en annorlunda humörhöjare under festen. Jecko & Jessie är helt unika med sitt skickliga artisteri varvat med totalt galna inslag från Jecko, INGEN lämnas oberörd och vi uppnådde verkligen allt vi ville med underhållningen!

Granngården AB

"Tack för i Onsdags! Du var grym! Jättebra! Mitt bord skratta så de låg dubbla ibland!"

Börsen Köpenhamn

"Huvudparten af artisterne, som i den grad kan deres kram, inte minst foreställnings två uofficielle stjärnor, artist - och clownpar Karin Odermatt och Joachim Assarsson…"

NLT

"Jecko Assarsson, som visade att hans galna upptåg i högt tempo håller kvalitén även i en längre föreställning än Talang på Tv4."

Zoofackhandeln

Jecko bjöd oss på en lysande kväll på First Hotel. Då många av våra leverantörer var engelspråkiga så bjöd Jecko oss på en Tok rolig show på engelska något som var enormt uppskattat. Galnare och roligare artist får man leta efter. Det bästa var att vi som anordnare kunde luta oss lugnt tillbaks, njuta av nöjda & glada kunder. Så vi vill tacka dig Jecko för en toppen insatts!! Du blev en av byggstenarna i vår dunder succe` och Årets händelse inom zoofackhandeln! -Tack!

Malung/Sälen Dt

"Men allra mest imponerer kanske “Jeckos” sambo, Schweiziska akrobaten Karin “Jessie” Odermatt."

NLT Götene

"När Jecko kom på scenen släppte alla hämningar och publiken applåderade och fullkomligt vred sig av skratt…"

Bert Carlsson

"Han är kanon. Framför allt gör han sitt nummer på ett trovärdigt sätt. Det är hans styrka. Han precis som Robert Gustafsson, visar kvalitet."

Charlotte Pirelli

"Oavsett Ålder…..Alla älskar dig!!!"

LidköpingsNytt

"Jecko fick publiken att tjuta av skratt!!!"

Henrik Fexeus

"Tommy Cooper på speed! Den som inte tycker detta är roligt, e förmodligen död!"

Bohusläningen

Och så galningen Jecko som kör en slags stand-up-comedy/clown/trolleri/jonglerings-show allt som oftast i rasande tempo. Av skratten från publiken att döma är jag inte ensam om att tycka att det är roligt. Hela showen var faktiskt en väldigt rolig upplevelse. Jag ger största möjliga jubel!

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM: @jecko_jessie